Cvijanovićeva Vukanoviću: Inscenirali ste situaciju da biste napravili još jedan famozni video-klip

Vas niko nije napao, Vi ste inscenirali situaciju da bi ste napravili još jedan svoj famozni video-klip koji će biti još jedan film u kojem će jedna osoba biti i loš glumac i loš režiser, poručila je Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, Nebojši Vukanoviću, poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske.


Cvijanovićeva je, obraćajući se za skupštinskom govornicom, rekla da je ovo narodno zajedanje počelo na naprimjeren način jer su je prozivali pojedini poslanici.

,,Reći ću gospodinu Vukanoviću da to što ste narodni poslanik, niste dobili pravo da maltretirate predsjednika Republike koji ulazi u Skupštinu. Vi gospodine Vukanoviću, svaki put kad tako nekontrolisano vrisnete iz te zadnje klupe, ja moram reći da se zaista uplašim za vas. Prvo ja ne znam da li vam treba pritrčati i ukazati neku pomoći ili vas treba samo ignorisati i računam da će to samo od sebe proći", rekla je Cvijanovićeva.

Istakla je da joj je žao ako je Vukanović zloupotrijebio neke ljude da bi on mogao da malteretira neke ljude koji ulaze u Narodnu skupštinu, dodajući da on pokušava na taja način da liječi svoje frustracije.


,,Vaše kolege iz opozicije pričaju da ste Vi cirkusant, a ja to nikad ne bih rekla, oni to govore čak i u medijima, a ne samo iza leđa, a onda vi tražite da pokažete i šta jeste i šta niste. Ja nisam očekivala od Vas da Vi kopirate Draška Stanivukovića, odnosno ono što je on bio prije par godina. Kao što vidite on je tek sada sjena, a za to se pobrinula njegova koleginica koja ga je pacifikovala ili eliminisala Jelena Trivić, pa ne znam šta onda Vama treba da Vi ovdje snimate video", upitala je Cvijanovićeva.


On je napomenula da Vukanović nije kamerman i da o svemu treba da pričaju u Skupštini za govornicom, a ne po hodnicima.


,,Vi niste nikakav kamerman, Vi ste narodni poslanik, zašto mi ovdje ne postavite pitanje da Vam ja fino objasnim", upitala je Cvijanovićeva Vukanovića.