Cvijanović: Stanivuković nema svijest o tome šta su potrebe Banjaluke

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović poručila je danas da Draško Stanivuković nema svijest o tome šta su potrebe grada Banjaluka.,,Ono što je dobro je to da imamo skupštinsku većinu koja razumije potrebe grade, ali nažalost imamo gradonačelnika koji nema svijest šta su potrebe grada. Ali gradonačelnik je iskoristio neko čudno vrijeme kroz razne prazne priče, što kroz prazna obećanja što se vidi kada dođete u neko selo. Šta je sve obećano prije izbora, nije čak ni počelo da se realizuje, a kamoli da je realizovano. S druge strane nastupilo je vrijeme raznih performansa", poručuje Cvijanovićeva i dodaje:


,,Mi hoćemo da vratimo politiku u normalne okvire i da građani znaju da je politika ta koja treba da ispunjava obećanja. S njima razgovaramo na način da znaju da imamo namjeru da to radimo u narednom periodu i nemamo namjeru da se bavimo dječijim igrarijama".


Gradski odbor SNSD Banjaluka održao je danas mjesnu izbornu konferenciju u Potkozarju.


,,Posmatram ove naše događaje kroz dvije dimenzije. Jedna je da izaberemo naše ljude, to su redovne stranačke aktivnosti i unutarstranački izbori i da dođemo do kvalitetnih Mjesnih odbora. Ovo je ujedno i prilika da se razgovara sa mještanima. Sve što je urađeno na području grada Banjaluka u posljednjih 20 godina je nešto što je ostvareno naporima SNSD-a. Namjeravamo da radimo još mnogo toga", kaže Cvijanović.


Konferenciji su prisustvovali potpredsjednik stranke Željka Cvijanović, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić, šef Klub odbornika u banjalučkog skupštini Dragoslav Topić i te brojni drugi članovi i aktivisti stranke.