top of page

Cvijanović: Srpska ide u sigurnu budućnost


Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović vjeruje da Republika Srpska ide u sigurnu budućnost i da su toga svjesni i njeni građani.Cvijanović je izjavila novinarima da je danas važno reći da je Republika Srpska moderna i stabilna politička zajednica, koja zna šta hoće, nikome ne želi da smeta, želi da ostvari sve svoje ciljeve.


Nakon što je prisustvovala Svetoj arhijerejskoj liturgiji u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci, Cvijanovićeva je rekla da građani razumiju da sve ono što je rađeno u proteklih 30 godina, od teških političkih odluka, odbrane slobode i borbe za slobodu tokom proteklog rata, do teškog poslijeratnog perioda kada se moralo obnavljati i graditi, te voditi računa o svemu da bi društvo funkcionisalo.


Cvijanović je istakla da je 30. rođendan Republike Srpske važan jubilej koji se počeo obilježavati različitim sadržajima i događajima još juče, a biće nastavljen i sutra.


- Mislimo da je ovo veliki uspjeh svih nas koji živimo u Republici Srpskoj, da smo uprkos raznim izazovima i problemima sa kojima smo se suočavali u stanju da proslavimo veliki jubilej na jedan veličanstven i dostojanstven način i sa ponosom - rekla je Cvijanović.

bottom of page