Cvijanović: SNSD gradi Republiku Srpsku


SNSD gradi Republiku Srpsku i zato pozivam sve na okupljanje oko SNSD-a, izjavila je potpredsjednica ove stranke Željka Cvijanović."Banjaluka je važna za SNSD, ali i SNSD za Banjaluku, što smo i pokazali proteklih godina radeći i gradeći sve ono što je neophodno u Banjaluci", istakla je Cvijanović.


Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras da je SNSD u protekle dvije i više decenije pokazao koliko je važan za Banjaluku gradeći i radeći sve ono što je neophodno ovom gradu i to će biti politika stranke i za buduće vrijeme.


"Banjaluka je važna za SNSD, ali isto tako je i ova stranka važna za Banjaluku", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Krupi na Vrbasu, gdje je prisustvovala prvoj mjesnoj izbornoj konferenciji u gradskoj organizaciji SNSD-a Banjaluka.


Ona je rekla da početak ovog procesa možda iznjedri i nešto novo, a to je zanavljanje partije po čemu je SNSD prepoznatljiv i o tome svjedoči Organizacija mladih SNSD-a.


"Sigurna sam da će žene kroz ovaj dodatni aktivizam i unutarstranački izborni proces pokazati što one mogu i što smo uvijek mogle u okviru SNSD-a", istakla je Cvijanovićeva.


Ona je navela da je prva mjesna izborna konferencija u Krupi na Vrbasu važan izborni proces u SNSD-u, jer znači zanavljanje partije i novo dodatno okupljanje.


Prema njenim riječima, ovaj proces počinje u Mjesnom odboru SNSD-a Krupa na Vrbasu i biće nastavljen širom Banjaluke.


"Očekujem da sve ono što smo zacrtali kao svoje politike budu ostvarene na lokalnom i republičkom nivou", zaključila je Cvijanovićeva.


Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da je SNSD jedina partija u regionu kojoj je za dva mjeseca pristupilo 1.880 novih članova.


"To je dokaz da SNSD jača i raste, ali naša je obaveza da radimo na očuvanju i unapređenju Republike Srpske", rekao je Đajić novinarima.


Funkcioner SNSD-a Draško Ilić rekao je novinarima da se prva mjesna izborna konferencija u Krupi na Vrbasu održava s ciljem da SNSD svoje redove ojača novim kadrovima.


Cilj SNSD-a je minimum 50+1 na narednim izborima, izjavio je predsjednik Gradskog odboraO SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić."Planiram da uložim svo svoje znjanje i kapacitet u jačanje Banjaluke i Republike Srpske", naglasio je Đajić.