Cvijanović: Samo jaka Republika Srpska

Cilj SNSD-a je jaka Republika Srpska, koja ima svoj glas, koristi svoje pravo i može da odlučuje o bitnim pitanjima, u skladu sa ustavnim ovlaštenjima, poručila je danas potpredsjednik stranke Željka Cvijanović.




Cvijanovićeva je na današnjem vaskršnjem okupljanju SNSD-a u Tesliću objasnila da jaka Republika Srpska može da odlučuje o pitanjima koja su bitna za njene građane, njihove živote i porodice, kao i za zdravstvo, obrazovanje, poljoprivredu, sve ono što je propisano Ustavom.

"LJudi su danas došli ovdje bez velike reklame i objavljivanja. Mi smo htjeli i da na ovaj način testiramo i našu unutarstranačku strukturu, da vidimo kako to ide preko naših mjesnih odbora, na koji način se vrši komunikacija i kako se mogu motivisati ljudi", rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je zahvalna članovima i aktivistima SNSD-a koji, kaže, predano, više od dvije decenije, rade jačajući i promovišući politike SNSD-a i čineći sve što je neophodno za Republiku Srpsku.

Cvijanovićeva je tokom obraćanja okupljenima poručila da za ovu stranku nema izbornih i neizbornih godina.

"Mi smo SNSD. Mi se stalno okupljamo i svojim primjerom pokazujemo da smo partija okupljanja oko Republike Srpske pošto radimo za interese Republike Srpske", istakla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, uprkos nekom novom vremenu i ubačenim novim političkim metodama, sve to SNSD, kao ozbiljnu i tradicionalnu partiju, neće odvojiti od političkih ciljeva.

"Vjerujem da su pred Republikom Srpskom bolji dani, ali da to zavisi od snage nas i svih onih koji zajedno sa nama obavljaju važne političke zadatke, i da sve što dolazi sa neke druge strane neće nas odmaći od tog cilja", naglasila je Cvijanovićeva.

Predsjednik privremenog teslićkog odbora Dalibor Panić rekao je novinarima da je sa današnjeg druženja članova i simpatizera poslata jasna poruka da je u Tesliću sve više okupljenih oko ideje SNSD-a i da se na jesen u ovoj opštini očekuje velika pobjeda SNSD-a.