top of page

Cvijanović: Politički rad SNSD-a donosi dobro Republici Srpskoj

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je u Rudicama kod Novog Grada da je politički rad SNSD-a Republici Srpskoj donio samo dobro i naglasila da je bitno da se 2. oktobra potvrdi ta politika koja čuva Srpsku.Cvijanovićeva je na izbornoj tribini istakla da se snaga Republike Srpske čuva snagom SNSD-a.


"Predstojeći izbori su prekretnica, da li Republika Srpska odlučuje o svojim institucijama ili se to radi na drugim adresama", napomenula je Cvijanovićeva.


Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović poručio je da građani žele SNSD, što potvrđuju izborne tribine ove stranke.


"Glasove moraju dobiti oni koji su dokazali da znaju šta treba raditi i nisu iznevjerili građane", rekao je Radmanović.


Nosilac poslaničke liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dragoslav Kabić rekao je da SNSD vodi ispravnu politiku.


"Imamo šta reći, imamo viziju kako i šta dalje treba raditi", istakao je Kabić.


Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miroslav Drljača kaže da će se zalagati za opštinu Novi Grad i cijelu regiju.


"Očekujem da se nastave infrastrukturni projekti. Očekujem da poljoprivrednici imaju podršku i da će ovaj dio Republike Srpske u narednom periodu nastaviti razvoj", rekao je Drljača.


Na izbornoj tribini predstvljeni su i drugi kandidati SNSD-a.

bottom of page