top of page

Cvijanović: Pokazali smo poštovanje prema građanima načinom na koji smo saopštavali rezultate

Pokazali smo poštovanje prema građanima načinom na koji smo saopštavali rezultate jučerašnjih izbora, istakla je predsjednica Srpske Željka Cvijanović u emisiji Specijal.


,,Djeluje mi da je sve ovo bio i unaprijed predviđen scenario. Svaka politika i svaka politička partija odgovora za svoje ponašanje'', navela je ona.


Istakla je ne želi da komentariše druge, ali da du izbori poštovanje građana i njihovih birača.

,,Ozbiljan pristup jedino je mjerodavan. Svaka partija je pokazala svoj pristup, a građani su to prepoznali'', poručila je Cvijanovićeva.


Što se tiče pobjede kaže Cvijanović, ona je očekivana, kao i sama pozicija SNSD-a.

,,Znali smo sa čim raspolažemo, naša politika je djelovanje, uvijek smo bili sa našim narodom na terenu i to je sigurno dalo rezultata'', naglasila je ona.


Cvijanović kaže da se aktivnost Dodika i nje ne zasniva na salonskoj politici da sjedite negdje i primate nekog u nedogled.

,,Već na jako puno terenskih aktivnosti, odlazaka, ragovora, kao i djelovanja na terenu'', poručila je Cvijanovićeva.


Naglasila je da će ostati lojalna onome što su interesi Republike Srpske.

,,To je oduvijek bila naša najvažnija politika i bitno je da postoji organska veza između onoga što radi srpski član Predsjedništva u Sarajevu i institucija u Srpskoj'', kaže Cvijanović.


Što se tiče samog sastava Predsjedništva BiH, Cvijanović kaže da uvijek prvo polazim od toga da je izabrana od naroda u Republici Srpskoj i da zna šta su to pravila ponašanja.

,,Apsolutno nosim odgovornost prema Republici Srpskoj, kao njenim građanima. Ne mislim da će to biti lak posao, znajući kakvi su to protukandidati ali oni su izbor nekih drugih građana i birani su na nekom drugom prostoru, a ja ne mogu da sporim taj dio'', istakla je Cvijanović.


Poručila je da zna kako će se tamo ponašati.

,,Znam zašto sam tamo i znam kako da odbranim Republiku Srpsku ukoliko bude ugrožena'', dodala je ona.

bottom of page