top of page

Cvijanović: Na "mrski režimski RTRS" dođu samo kada gostuju sami

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović upitala je kako bi kandidati za visoke funkcije iz Republike Srpske učestvovali na nekom teškom sastanku gdje treba da brane poziciju Republike Srpske ako ne dođu u televizijsku debatu pred svojim građanima."Inače, rado se odazivaju na 'mrski režimski RTRS' kada gostuju sami u emisijma od sat vremena, ali kada treba ukrstiti argumente onda bježe kako iz Narodne skupštine tako i sa RTRS. Politički kukavičluk", objavila je Cvijanovićeva na Instagramu.


Nakon Jelene Trivić koja je odbila da gostuje ja Javnom servisu Republike Srpske, njenim stopama je krenuo i Mirko Šarović. Trivićeva je ranije na Fejsbuku objavila poruku u kojoj kaže da neće da gostuje na RTRS-u i režimskim televizijama, ali je lidera SNSD-a Milorada Dodika pozvala na duel na BN-u, očigledno opozicionoj televiziji.
Iako apsurdno, Jelena Trivić je kandidat za predsjednika Republike Srpske, a Mirko Šarović kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH. Trivićeva i Šarović se biraju za ove funkcije na teritoriji Republike Srpske, a uporno izbjegavaju da gostuju na Javnom servisu Republike Srpske (RTRS).


bottom of page