Cvijanović: I dalje mislim da Banjaluci treba ozbiljan gradonačelnik


Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da ima apsolutno pravo da kaže gdje god želi, a pogotovo na stranačkom događaju, šta misli o gradonačelniku Banjaluke i bilo kome drugom, kao što i ti drugi imaju isto to pravo.Odgovarajući na reakcije povodom njene ocjene o gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, Cvijanović je rekla da je gradonačelnik bacio sve karte na scenske efekte - uvježbani, jednako široki osmijeh za sve prilike, isti i na komemoraciji i na zabavi, uvježbani naklon, koji uglavnom ne odgovara nijednoj prilici ili neprilici, i to je sve.


"Tu nema znanja, niti akcije. I dalje mislim da Banjaluci treba ozbiljan gradonačelnik, jer je ovaj štošta obećavao, a ništa nije realizovao. Ne znam što se /Igor/ Crnadak buni, bolje bi mu bilo da prošeta mjesnim zajednicama i čuje ono što nama građani uporno govore, a to je da je razvoj Banjaluke zaustavljen i da zabava za narod i razni spektakli u režiji ovog gradonačelnika tu ne pomažu, jer grad stagnira", istakla je Cvijanović.


Ona je dodala da možda sve to nije rekla odgovarajućim rječnikom.


"Ali kako god da sam rekla poruka bi bila ista, a to je da Banjaluka zaslužuje mnogo boljeg i sposobnijeg gradonačelnika od ovog kojeg sad ima", dodala je Cvijanović.