top of page

Cvijanović: Badnji dan i Božić da ispune srca vjernika snagom ljubavi i radosti

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poželjela je u čestitki svim pravoslavnim vjernicima da Badnji dan i Božić ispune domove i srca vjernika snagom ljubavi, radosti i sloge.


foto: ATV


"Neka praznični dani budu prožeti istinskim ljudskim vrijednostima, porodičnim zajedništvom, poštovanjem i čovjekoljubljem", poručila je Cvijanovićeva u čestitki koju je uputila Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.


Ona je povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika - dana Hristovog rođenja, uputila iskrene čestitke, sa željom za dobro zdravlje, duhovni mir, sreću i blagostanje, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH.


"Uz najbolje želje da praznik Hristovog rođenja provedete sa svojim bližnjima, u duhu jevanđeljskog praštanja, pozdravljam Vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom: `Mir Božiji - Hristos se rodi!`", navodi se u čestitki.

Comentarios


bottom of page