top of page

Burno na sjednici NSRS: Đajić činjenicama ponizio političkog pubertetliju Drinića (VIDEO)


Tokom rasprave u Narodnoj skupštini Srpske PDP-ov poslanik osvrno se na današnju pres konferenciju Ljube Ninkovića, na šta prof. dr Đajić nije ostao dužan, pa satrao i njega i Stanivukovića po kratkom postupkuNarodna skupština Republike Srpske danas razmatra Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju krivičnih i prekršajnih sankcija Republike Srpske. Na današnjoj sjednici povela se rasprava i o načinu zapošljavanja radnika u Gradskoj upravi Banjaluka u sklopu koje se PDP-ov Nebojša Drinić osvrnuo na današnju press konferenciju predsjednika Skupštine grada Banjaluka, Ljube Ninkovića.


Ekspresno mu je i argumentovano odgovorio narodni poslanik SNSD-a prof. dr Vlado Đajić istinitom tvrdnjom kako je gradonačelnik Draško Stanivuković zaposlio radnike u Gradskoj upravi bez konkursa i potrebnih kvalifikaciija.„Ni jedan zaposleni, a preko dvije stotine njih u Gradskoj upravi Banjaluka nije primljen na konkurs“, direktan je narodni poslanik SNSD-a prof. dr Vlado Đajić dodavši kako se malverzacije oko zapošljavanja u Gradskoj upravi rade na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.


„To je isključivo radio gradonačelnik i radnici su primljeni bez ikakvih kvalifikacija i potrebe i evo već četiri mjeseca redovnim radnicima ne plaća povećanje plate od 150KM koje je Skupština Grada izglasala i kažnjava zaposlene tako što je primio nove“, kazao je Đajić.


Đajić dalje konstatuje da je Stanivuković samo od Nove godine zaposlio 32 radnika bez konkursa, bez stvarne potrebe. I ne samo to, iznio je na vidjelo laž koju konstantno ponavlja Stanivuković, a to je da su mu u fokusu, kad je riječ o zapošljavanjima, djeca poginulih boraca: „ Od 200 zaposlenih ni jedno nije dijete poginulog borca“, zaključuje Đajić.


留言


bottom of page