top of page

BUKTI RAT UNUTAR PARTIJE; Trivićeva ili Stanivuković moraće da napuste PDP

Teške optužbe koje je potpredsjednica PDP Jelena Trivić juče javno iznijela na račun svog dojučerašnjeg saborca i partijskog kolege, Draška Stanivukovića, dovešće do toga da će neko od njih dvoje, Trivićeva ili Stanivuković, morati da napusti PDP.


Ovo za Srpskainfo tvrde izvori iz vrha PDP, dodajući da će najviši stranački organi, bez obzira na to što su u pripremi unutarstranački izbori, morati brzo da reaguju kako sukob između Trivićeve i Stanivukovića ne bi nanio još veću štetu PDP i doveo do potpunog urušavanja partije.


– Predsjednik stranke, Branislav Borenović, danima unazad pokušavao je da primiri tenzije između Jelene i Draška kako bi se zadržao “mir u kući”, ali nakon jučerašnje javne eksplozije bijesa Trivićeve prema Stanivukoviću stvari su potpuno izmakle kontroli. Vrh PDP će to morati hitno da rješava, a po svemu sudeći, ili Jelena ili Draško moraće da napuste stranku. Njih dvoje zajedno više ne mogu biti pod istim krovom, ako se PDP misli sačuvati od mnogo dubljih podjela – tvrde izvori.


Podsjećamo, u svojoj jučerašnjoj objavi na Fejsbuku, Jelena Trivić je osula drvlje i kamenje po Stanivukoviću, optužujući ga, između ostalog, da je dan ranije, prilikom gostovanja na televiziji Fejs, još jednom pokazao da je “manipulator i lažov”, da je pomagao Miloradu Dodiku u krađi izborne volje građana, te da se ona “časno borila protiv dvije kriminalizovane imperije, Dodik i Stanivuković”.

Comments


bottom of page