top of page

Bukti rat između Stanivukovića i Vukanovića

Dojučerašnji saborci i "borci za pravdu" danas su u neprijateljskim odnosima. Vukanović je nakon svađe sa Stanivukovićem obećao da će ga politički sahraniti, te da će stati u kraj njegovim lažima i nestinama jer Stanivuković nije onakav kakav se predstavio svojim biračima. Da je ozbiljan u svojoj namjeri govori Vukanovićeva objava o "Drašku nestašku".
Nebojši Vukanoviću je zasmetala Stanivukovićeva nova nabavka usluge podjele pozivnih pisama i anketiranje građana za učešće u Skupštini grada, a koju je prošla firma „Metriks d.o.o“, marketinške agencije za istraživanje javnog mjenja.


Vukanović je objavio da je, u partnerstvu sa „Sigma solution d.o.o.“ pomenuta firma dobila oko 30.000 maraka od grada za usluge anketiranja građana.


"Podrazumjeva se da je posao namješten i da su Draškovi partneri jedini ponuđači. Ako bude vjerovao Milunoviću i Matriksu, Draško će se provesti kao bos po trnju, kao što je i njegov prethodnik Igor Radojičić. Prije tri godine Milinović je, tačan i precizan kao doksa, izvršio neposredno pred lokalne izbore istraživanje javnosti koje je pokazalo da će Radojičić pobijediti Stanivukovića sa 20 odsto razlike, a izgubio je sa 10 procenata". napisao je Vukanović na svom blogu.


Brže bolje oglasio se i Draško Stanivuković koji je pokušao da "opere" ono za šta ga Vukanović optužuje.


Da je Vukanović ozbiljan u namjeri da Stanivukovića "politički sahrani" govori i današnja prepirka na društvenim mrežama. Već ranije Vukanović je pisao o malverzacijama gradonačelnika i nove Gradske uprave, a kako će se situacija razvijati dalje ostaje da vidimo.

bottom of page