top of page

"Bosić je plaćenik koji pokušava da opravda taj novac"

Novoizabrani predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su ljudi kao što je nekadašnji predsjednik SDS-a, Mladen Bosić, plaćenici koji pokušavaju da opravdaju taj novac tako što će tvrditi da je neko drugi kriv što je pobijedio na izborima, a da su oni u pravu zato što su izgubili.
Govoreći o Bosićevoj izjavi u kojoj je podršku srpskog naroda Dodiku uporedio sa podrškom Adolfu Hitleru u Njemačkoj prije Drugog svjetskog rata, Dodik je naglasio da je Bosić izgubio kada je 2014. godine rekao da pripada probosanskoj političkoj strukturi i prihvatio probosansku politiku.


- Šta očekujete od tih ljudi, da dobijaju izbore kod Srba, to nije moguće, to nije realno - kaže Dodik i dodaje da to govori da su oni izopšteni iz javnosti i da nisu u realnom svijetu.


- To su plaćenici koji pokušavaju da opravdaju taj novac tako što će tvrditi da je neko drugi kriv što je pobijedio, a da su oni u pravu zato što su izgubili. To je nevjerovatno, ali ima takvih -naglasio je.


Član Predsjedništva SDS-a u ostavci Mladen Bosić juče je, u programu televizije N1, komentarišući izborne rezultata i ostavke predsjednika i članova Predsjedništva SDS-a, uporedio podršku koju je Milorad Dodik dobio od srpskog naroda u Republici Srpskoj sa podrškom koju je imao Hitler u nacističkoj Njemačkoj.

bottom of page