top of page

"Borenović treba da se brine kako će nakon poraza podnijeti izvještaj mentorima"

Da se formalni predsjednik PDP-a Branislav Borenović slučajno "sudari" sa Miloradom Dodikom, od kojeg je, kako veli, ostala "samo sjena", tek onda bi shvatio kako u stvarnosti izgleda kada se neko, kako često govore i on i Jelena Trivić, zaista pogubi i šta je prava bježanija, rekao je član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara.S obzirom na to da Borenović nikada nije smio da uđe u izbornu trku sa bilo kim, a ne liderom kakav je Dodik, naveo je Šekara, najbolje bi mu bilo da bar nekoliko dana ranije započne predizbornu ćutnju, jer samo tako bi mogao na miru da analizira svu količinu gluposti koje je sručio u javni prostor.


"A, što se tiče bježanja, one koji to čine ne treba da traži u SNSD-u, već u svom i poslaničkom sastavu opozicije koja se sudarala sa skupštinskim vratima kad god je trebalo da se zauzme stav o nekom značajnom pitanju za srpski narod i Republiku Srpsku", rekao je Šekara.


Prema njegovim riječima, Borenović treba da brine kako će svojim stranim mentorima, donatorima i poslodavcima poslije novog izbornog poraza podnijeti izvještaj o uprazno potrošenim velikim parama, ako se u tom strahu prije ne pogubi i pobjegne u neki politički zapećak.


"To da li će, kada, gdje i s kim Milorad Dodik piti rakiju ekstra kvaliteta nije interesantna tema, ne bar za njega, jer sudeći po nebuloznim izjavama koje redovno plasira on to čini neprestano i svuda, ne birajući ni mjesto, ni vrijeme, ni društvo, a Boga mi ni vrstu i jačinu. Što se, pak, pjesme tiče - neće mu biti do toga", poručio je Šekara.

bottom of page