top of page

Borenović poslao poziv u pomoć?!


Protekle večeri PDP je u sportskoj dvorani „Centar“ predstavio slogan pomenute stranke na predstojećim izborima. Predstavljanje slogana je ispratio niz skandala, a među njima se našla i „kisela faca“ lidera stranke Branislava Borenovića.Borenović je tokom cijele večeri pokušao ostati u ulozi zadovoljnog lidera, međutim neugodnost nije uspio prekriti. Po uglednu na uigranog stranačkog kolegu, gradonačelnika Draška Stanivukovića, Borenović nije ostao u ulozi.


Kiseli osmijeh tokom cijele večeri nervozni Borenović nije uspio kriti, kao da se našao na skupu SNSD-a, a ne partije čiji je predsjednik.


Vođa reprezentacije kao da se našao u suparničkoj ekipi te je jedva čekao kraj utakmice bez obzira na rezultat kojim se PDP ne može pohvaliti s obzirom da kritike građana na račun slogana „Republika Srpska se mora braniti“ su više nego negativni.Građani su osuli drvlje i kamenje te slogan PDP-a nazvali licemjernim s obzirom da opozicija otvoreno šuruje sa stranim agenturama, u prvom redu Kristijanom Šmitom. Da je Borenović ostao sam očigledno je ukoliko obratite pažnju na fotografijama PDP-a sa sinoćnjeg skupa.


Veću pažnju od slogana PDP-a kao i isceniranog događaja što je potvrdio i sam Stanivuković je izazvala Borenovićeva tetovaža na kojoj piše „Nekome tek trebaš da mu daš sve“.Građani se pitaju kome je Borenović uputio ove dirljive riječi s obzirom da ne znaju od koga koalicija štiti Srpsku jer otvoreno sarađuje sa strancima. Da li je Borenović ovom tetovažom nešto htio poručiti svojim partijskim kolegama i kome tačno?


Borenoviću, trepni dva puta ako si otet...


bottom of page