top of page

Borenović i Trivićka “ganjaju” Zmaja

Ilija Grahovac, poznat i kao Zmaj od Šipova, prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka nakon snimka koji je objavljen na društvenim mrežama na račun Jelene Trivić kandidatkinje opozicije za predsjednika Republike Srpske i Branislava Borenovića, predsjednika PDP-a.Advokatica Pavlović Vanja iz Banje Luke, punomoćnik Branislava Borenovića podnijela je krivičnu prijavu protiv Ilije Grahovca zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. Nakon formiranja predmeta on će biti dodijeljen područnoj kancelariji tužilaštva u Mrkonjić Gradu, potvrđeno je iz OJT Banja Luka, prenosi portal "Autentično".


Podsjetimo, lider PDP-a, Branislav Borenović objavio je na svojim društvenim mrežama video na kome Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, proziva njega i kandidatkinju za predsjednika Srpske, JelenuTrivić.


U video snimku koji traje oko 5 minuta, a koji već danima kruži društvenim mrežama, vidi se Grahovac kako sjedi u jednoj lokalnoj kafani i sa nekolicinom mještana gleda prenos na televiziji sa jednog od protesta opozicije u Banjoj Luci.


Na videu se čuje kako neko od prisutnih u kafani pita Grahovca zašto nije otišao u Banju Luku na proteste da kaže “narodu istinu“.


Očigledno da Borenović i Trivićka nemaju pametnijeg posla nego se baviti Zmajem od Šipova. Valja podsjetiti da je prije nekoliko mjeseci u razgovoru sa Begićem univerzitetska profesorica Trivić citirala Zmaja od Šipova. Očigledno da između Trivićke i Zmaja ljubav ne cvjeta kao ranije.


Da je javnost zgrožena Borenovićevim i Trivićkinim potezom sasvim je jasno s obzirom da ovaj njihov potez korisnici društvenih mreža su ocijenili kao gubljenje vremena i glupost.


"Da li oni imaju pametnijeg posla?" pitaju se građani.


Izvor: Portal "Autentično"

bottom of page