Borac predstavio novo pojačanje

FK Borac predstavio je prvo pojačanje za nastavak sezone. Goran Brkić u Platonovu ulicu stigao je iz Tuzla Sitija, a kako kaže, želja mu je da svojim igračkim kvalitetima doprinese ostvarenju klupskih ciljeva.


,,Zahvaljujem se na prijatnoj dobrodošlici. Uvjerio sam se od prvog trenutka, ne samo boravka ovdje, već i samog razgovora da se radi o ozbiljnim ljudima i ozbiljnom klubu sa ozbiljnim ambicijama kakve Banja Luka kao grad i zaslužuje. Nije zbog toga puno trebalo ni dogovarati se da bih ja ovdje završio.

,,Ambicije su nam se poklopile i stvarno sam srećan i radostan da mogu svojim prisustvom bar na neki način da doprinesem Borcu u ovom narednom periodu” rekao je Brkić.


Bogoljub Zeljković, potpredsjednik FK Borac poželio je dobrodošlicu Goranu Brkiću uz želju da na terenu pokaže sav svoj kvalitet.


,,Goran je profil igrača koji nam je trebao, pa smo tako ispunili i želju stručnog štaba. Ugovor smo potpisali do kraja tekuće sezone uz opciju nastavka saradnje. Nadam se da će Goran svojim igrama to i zaslužiti i na njemu je sada da se dokaže na terenu.", rekao je Zeljković.


Novi fudbaler Borca, kroz nekoliko dana, trebalo bi da postane i Luka Cucin koji već trenira sa banjalučkom ekipom, dok je Goran Zakarić bliže ostanku nego odlasku sa Gradskog stadiona u Banjaluci.