top of page

Bolnica "Srbija": Dogovorena saradnja sa stručnjacima iz UKC-a

Iz Bolnice "Srbija" su istakli da kontinuirano rade na unapređenju kvaliteta usluga da bi pacijenti bili zadovoljni i da je s tim ciljem iskazana potreba za uslugama iz oblasti gastroenterologije, te je saradnja dogovorena sa supspecijalistima gastroenterologije sa hepatologijom Pavlom Arambašićem, Renatom Tamburić i Mladenom Đurđevićem.Oni će u ovu ustanovu dolaziti dva puta mjesečno, a za pregled je potrebna uputnica porodičnog ljekara.


Arambašić, Tamburićeva i Đurđević svakodnevno izvode sve rutinske metode u gastroenterološkoj i hepatološkoj dijagnostici, ultrasonografija abdomena, ezofagogastroduodenoskopija i kolonoskopija, kao i visokospecijalizovane interventne endoskopske procedure.


Arambašić i Tamburić dolaze u Bolnicu "Srbija" 25. novembra, gdje će obavljati konstultativne i ambulantne preglede pacijenata, gastroskopije i kolonoskopije, a o terminu pregleda pacijenti će biti naknadno obavješteni.


Zainteresovani pacijenti pregled mogu zakazati na broj telefona 057/325-300-lokal 399 i 409 i 057/325-340 sa naglaskom da zakazuju pregled kod doktora Arambašića i Tamburićeve.

コメント


bottom of page