top of page

Bojan Kresojević - vreća za udaranje nezadovoljnih građana

Odlaskom gradonačelnika Draška Stanivukovića na odmor, gradski menadžer Bojan Kresojević, zauzeo je prvo mjesto u ,,primanju udaraca'' nezadovoljnih Banjalučana, koje je gradonačelnik Draško Stanivuković doveo do revolta, koji je ruzltirao organizovanjem protesta pred Gradskom upravom.

U odsustvu gradonačelnika, Kresojević obećava kule, gradove, rješava vodosnabdijevanje, asfaltira, gradi i ugađa, a sve to pomno prate objektivi Stanivukovićevih fotografa.


Odjednom je došao na ideju da prima građane na razgovor u kancelariju Gradske uprave, gdje Kresojević očigledno djeluje po nalogu gradonačelnika Stanivukovića, koji je u pokušaju da izbjegne medije ,,pregovarao'' sa građanima unutar zidova Gradske uprave.


Predikcije su da će nakon ovog ,,brilijantnog poduhvata'', krenuti sa inicijativom pokretne kancelarije.


Kresojević će biti glavni i odgovoran da popravlja i objašnjava građanima sve ono što je Stanivuković obećao, a što nije moglo da se uradi.


Popravljanje iza Stanivukovića biće skupo, a posla već ima puno. U ovom slučaju pretpostavlja se da bi Kresojević mogao da angažuje asistenta, a to će, po svemu sudeći, biti Boriša Mandić.


Suprotstavljeni stavovi u Kabinetu aktuelnog gradonačelnika sve su intenzivniji, a paket Kresojević, Mandić, dužni su da pravdaju postupke Stanivukovića pred nezadovoljnim građanima.

bottom of page