top of page

BN televizija se ponovo pokazuje kao IZDAJNIČKA: Uredništvo na strani Hadžifejzovića

BN televizija godinama pokušava da razbije jedinstvo oko srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Da su u funkciji bošnjačke politike potvrdili su ponovo jer nisu osudili novinara Senada Hadžifejzovića koji je poslao neprimjerne poruke prema novoizabranom predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku.



BN televizija je stala na stranu Hadžifejzovića izostavši objavljivanje zastrašujućih kvalifikacija koje je novinar Face televizije uputio Dodiku. U trenutku kada se brani Republika Srpska od sve češćih napada, BN televizija prikazuje vijesti koje diskredituju Dodika i njegov politički rad.


Podsjećamo, BN televizija jedina nije osudila huškačku retoriku i govor mržnje novinara Senada Hadžifejzovića protiv Milorada Dodika.


BN i uredništvo koje je priklonjeno Bošnjacima i njihovoj politici jedva su dočekali da stanu u odbranu Senada i Fejs televizije. Prvi su objavili demantij koji je napisao Hadžifejzović nakon mnogobrojnih osuda koje su stizale sa svih strana.


BN televiziji očigledno nije sporno što je Senad pozvao Ameriku na rušenje lidera SNSD-a, Milorada Dodika, kojem je narod pružio bezuslovnu podršku na tek završenim izborima.


Pored opozicije i BN televiziju finansiraju strane agenture, a cilj je svima zajednički. Obmanjivati javnost lažima, kojih su i sami svjesni.


Podsjećamo, vlasnik i direktor sarajevske Fejs televizije Senad Hadžifejzović govorio je o Dodiku da je lutajući dron, barjaktar te da je opasan. Zajedno sa gostom Dušanom Janjićem, analitičarem pretplaćenim sarajevskim medijima za vrijeđanje srpskog člana Predsjedništva, Hadžifejzović je raspravljao o načinima kako da se u Bosni i Hercegovini riješe Dodika.


bottom of page