top of page

Blagić pronašao Stanivukovićevo drvo


Stefan Blagić predsjednik UG ReStart poznat po infantilnom ponašanju, kršenju zakona i privođenju, danas je na čelu male grupe na Trgu Krajine izložio jelku okićenu crvenim i plavim papirima. Prisutni na čelu s Blagićem najavili su kako će objaviti malverzacije gradonačelnika Draška Stanivukovića, a prva se odnosi na novootvoreni Bingo.Podsjećamo, novi Bingo na preko 6 hiljada kvadrata što je duplo veće od objekta koji je predviđen regulacionim planom. Kako se ovako kriminalna promjena dogodila i otkud građevinska dozvola za duplo veći objekat, zna samo Draško Stanivuković. Sanivukovićevom sastanku sa gradonačelnikom Tuzle prisustvovao je i predstavnik kompanije Bingo, Aldin Tabučić.


Tabučić je bio skoro pa počasni gost na Stanivukovićevom Danu Grada, a nikome nije bilo poznato kojim povodom. Povod je bio upravo ovaj - Bingo! Direktoru Binga, gradonačelnik je obećao sve potrebne građevinske dozvole. Stanivuković ovo nije mogao da odobri i potpiše, ali je mogao Vuk Višekruna - šef odjeljenja za prostorno uređenje Grada Banjaluka.


Okićena jelka koju je po svemu sudeći pronašao kod "Đure", prema Blagićevim riječima predstavlja izgubljeno drvo gradonačelnika Stanivukovića.

bottom of page