top of page

Bjelica otvoreno o stanju u SDS-u: “Mektić nema nikakvu težinu”


Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica za portal “Autentično” govorio je o stanju u SDS-u, a prema čijim riječima odnosi u pomenutoj stranci odavno nisu na zavidnom nivou.Kako tvrdi portal “Autentično”, Osman Mehmedagić Osmica je “privolio” dugogodišnjeg funkcionera SDS-a, Dragana Mektića.


„Mektić je tražio 100.000 KM da se obruši na lidera SDS-a Mirka Šarovića. Tražio je od lidera SNSD-a Milorada Dodika, međutim Dodik mu nije htieo dati novac, a potom se Mektić ponudio lideru DNS-a Nenadu Nešiću. Sve su se dogovoril, a onda se umješao Osmica“, kako navodi „Autentično“.


Bjelica je za ove navode je istakao kako je sve moguće jer Mektić nema nikakvu težinu. „On u Prnjavoru nema s kim „popiti“ kafu“, naveo je Bjelica.


„Autentično“ dalje navodi da je došlo i do dogovora između SDS-ovog Mirka Šarovića i Nebojše Vukanovića, pri čemu je Šarović pristao na sve.


„Ja nisam iz tih razloga ni prihvatio ni jednu listu. Mogao sam biti i nosilac liste za Narodnu skupštinu. U Lukavici i Iliđži se dogovaraju dijve partije i urade inžinjering da ne može niko iz ni iz jedne partije iz Pala, Sokoca , Rogatice i Han pjeska proći“, odgovara Bjelica.


U prepisci sa Bjelicom, urednik portala „Autentično“ navodi: „Imam moralnu obavezu da „raznesem“ Vukanovića. Sada ću najstrašnije udariti i po Šaroviću“, na šta je Bjelica odgovorio sa „Ok.“

Izvor: Patriote Srpske


bottom of page