Bjelica: Nebojša Vukanović je jedno VELIKO NIŠTA

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica obratio se javnom porukom poslaniku u NSRS Nebojši Vukanoviću i poručio mu da je jedno VELIKO NIŠTA i da se godinama šlepa na leđima SDS-a.


Načelnik Sokoca podsjeća Vukanovića da ga je izvukao iz blata u kome se nalazio 2014. godine, ali da se sedam godina kasnije Vukanović ponovo vratio u to blato.


"Ti si posljednji koji smije pričati o SDS-u u koji se inače nikada nisi učlanio, iako se godinama šlepaš na leđima te iste stranke. Ne treba da te podsjećam ko je tu stranku zajedno sa narodom stvarao u najtežim vremenima. Ne treba da te podsjećam koliko sam cijenu platio zbog toga! Ne treba da te podsjećam da sam i dan danas, 31 godinu nakon osnivanja, član te iste stranke i da je nikada nisam napustio, niti ću!", piše Bjelica. On je ponovo da je Republici Srpskoj potrebno jedinstvo po ključnim nacionalnim pitanjima, što ne znači jednoumlje i utapanje bilo koje stranke u neku drugu. "Godinama ste tavorili u zajedničkim institucijama BiH i sve što ste uradili je jedno veliko NIŠTA, kao što si ti JEDNO VELIKO NIŠTA!", napisao je Bjelica. Nebojša Vukanović otvoreno poručuje da je voljan prihvatiti se kandidature za člana Predsjedništva BiH, ukoliko upravo on bude izbor opozicije. Međutim, očigledno je da su mu za to šanse male, zbog čega je odlučio da se obračunava sa svima koji ga ne bi podržali na tom putu u redovima opozicije. Dok lideri SDS-a i PDP-a ćute, Vukanović već duže vrijeme ima otvoren sukob i sa Nenadom Nešićem, liderom DNS-a koji se na kraju obrušio na Vukanovića i optužio ga za podrivanje zajedništva u opoziciji.