Bivši SDS-ovac Petar Radovanović pristupio u SP

Potpredsjednik Skupštine opštine Ugljevik Petar Radovanović, doskorašnji SDS-ovac, danas je u Banjaluci pristupio Socijalističkoj partiji (SP).


Dobrodošlicu u SP poželjeli su mu predsjednik SP Petar Đokić, te predsjednik Opštinskog odbora Ugljevik Vujo Marković i potpredsjednik Izvršnog odbora SP Ugljevik Gavro Stjepanović.

Tom prilikom Radovanović se zahvalio na toploj dobrodošlici, te istakao da mu je zadovoljstvo biti dijelom SP porodice.


"Moj izbor je SP jer je ovo partija koja vjeruje u ljude, zastupa politike jačanja i razvoja Republike Srpske. Dijelim ove vrijednosti i viziju snažne Republike Srpske sa socijalistima i Petrom Đokićem", rekao je Radovanović.


Prvi socijalista Srpske Petar Đokić istakao je da mu je zadovoljstvo poželjeti dobrodošlicu drugu Radovanoviću u SP, te je dodao da se raduje zajedničkim aktivnostima u predstojećem periodu koje će imati za cilj razvoj Ugljevika.


"SP svakim danom raste! Prilaze nam građani, poslanici, dokazani političari iz svih dijelova Republike Srpske, svi oni koji dijele i prihvataju naše politike, vrijednosti i ideale. Mi socijalisti Imamo zajednički cilj od kojeg ne odstupamo, bolja i jača Srpska za sve njene građane. Sa ovakvim kadrovima to ćemo i ostvariti", poručio je Đokić.


Petar Radovanović je u februaru istupio iz Kluba odbornika SDS-a u Skupštini opštine Ugljevik, čime je SDS izgubio skupštinsku većinu u ovoj opštini. Nakon toga je djelovao kao samostalni odbornik.