top of page

Bili drugovi pa ljubav probali, sada ni jedno ni drugo (VIDEO)

“Hvala ti na podršci, mojom pobjedom ćeš dobiti SKUPŠTINSKU VEĆINU”, ovako je samo prije nekoliko mjeseci Jelena Trivić besjedila na tribini i tokom kampanje zahvaljivala Stanivukoviću na podršci.„Draško hvala ti na podršci, zaista mi mnogo znači. Nećeš ti nakon ovih izbora biti opozvan, nego ćeš mojom pobjedom dobiti skupštinsku većinu“, riječi su ovo Jelene Trivić koje je uputila tokom predizborne kampanje na tribini u Kotor Varoši, svom dojučerašnjem partijskom saborcu Drašku Sranivukoviću.


Mjesec dana kasnije, Jelena ima drugačiju priču. Nazvala je Draška manipulatorom koji je ni manje ni više pokrao njene glasove.


Kako je od „imaćeš skupštinsu većinu“ došlo do „ja sam se distancirala od rada u Gradskoj upravi“ ili od „hvala ti na podršci“ do „nisam imala njegovu podršku“ za samo mjesec dana, pitanje je koje mnogi postavljaju.


Trivićeva i Stanivuković su kroz kampanju imali smo riječi hvale jedno za drugo, ruku pod ruku i sa osmjesima obilazili tribine, pa se postavlja pitanje ko je i kada bio iskren u svemu ovome? Postavlja se i pitanje da li bi Trivićeva ovo govorila danas da je izabrana za predsjednika Republike Srpske?bottom of page