top of page

Biković izabrao tradicionalno ime za sina: Krio od javnosti, pa ga kolega odao

Vjerenica Miloša Bikovića, Ivana Malić juče je na svijet donijela nasljednika, a par se još uvijek nije oglasio u javnosti po pitanju imena najmlađeg Bikovića.– Vasaaaa – napisao je Trojpec na Instagramu i samim tim potvrdio da će se tako zvati Bikovićev sin.


Inače, Vasilije je srpska varijanta grčkog muškog imena koje potiče od grčke riječi „basileios“ (Βασίλειος), što znači „carski“, „kraljevski“.


Takođe predstavlja varijantu engleskog imena Basil, koje označava i biljku bosiljak.

Devetog januara, kada se dječak i rodio, jedan broj pravoslavnih vjernika slavi svoju slavu – Svetog Stefana, pa su mnogi mislili da će nasljednik dobiti baš to ime.

Miloš Biković prije dvije godine kupio je stan na Dorćolu, koji će uskoro biti gnijezdo njegove porodice.


Kako je rekao je u jednom intervjuu, glumac ne planira da zanemari svoju karijeru u Rusiji, pa će tako živjeti na relaciji Beograd-Moskva.


– Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao cijelog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigdje, poludio bih. Djetetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans – rekao je Biković, a onda istakao da je njegova vjerenica njegovo sidro.


– Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici – zaključio je Biković, prenosi Blic.

bottom of page