top of page

Biciklistička trka "Beograd-Banjaluka" ZATVARA ULICE: Pogledajte gdje sve neće moći da se prođe u nedjelju i u kojem vremenu

Zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke “Beograd – Banjaluka 2024” u nedjelju će na snazi biti sukcesivna obustava saobraćaja na dionici autoputa 9. januar - dionica Prnjavor – Jakupovci, te na magistralnom putu MI 101 dionica Klašnice – Banjaluka u vremenu od 11.45 do 15 časova.



Iz PU Banjaluka saopšteno je da će istog dana na području grada Banjaluka biti potpuno obustavljen saobraćaja u Ulici Trive Amelice, od raskrsnice sa ulicom Krajiških brigada do raskrsnice sa ulicom V Kozarske brigade od 14 do 15 časova, na dijelu od raskrsnice sa ulicom V Kozarske brigade do raskrsnice sa Bulevarom srpske vojske od 14 do 16 časova, a u istom period i u Ulici dr Mladena Stojanovića od raskrsnice sa ulicom Trive Amelice do raskrnice sa ulicom Olimpijskih pobjednika. Saobraćaj će od 14 do 16 časova biti obustavljen u Ulici Olimpijskih pobjednika od raskrsnice sa ulicom Gundulićeva do raskrsnice sa ulicom Prvog krajiškog korpusa, kao i u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića  od raskrsnice sa ulicom Olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Alejom svetog Save.

 

Saobraćaj će od 8 do 18 časova biti obustavljen na dijelu od raskrsnice sa Alejom svetog Save do raskrsnice sa Bulevarom Cara Dušana, Milana Tepića od raskrsnice sa ulicom Kninska do raskrsnice sa ulicom Kralja Petra I Karađorđevića, Marije Bursać na dijelu od raskrsnice sa Kninskom ulicom sa ulicom Kralja Petra I Karađorđevića.


Takođe, saobraćaj će biti obustavljen u Bulevaru cara Dušana kroz kružni tok do ulice Teodora Kolokotronisa od 14  do 16 časova, Ulici Teodora Kolokotronisa od raskrsnice sa ulicom Patrijarha Makarija Sokolovića (kroz kružni tok) do raskrsnice sa ulicom Đure Daničića, kao i u  Ulici Zdravka Čelara od raskrsnice sa ulicom Kralja Petra I Karađorđevića do raskrsnice sa ulicom Teodora Kolokotronisa.


Autobusi će u vrijeme obustave saobraćaja biti preusmjereni alternativnim trasamak, a iz PU Banjaluka apeluju na vozače da u ovom periodu koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja  ili zastoja u saobraćaju.

 

bottom of page