top of page

Bez padavina! Sutra promjenljivo oblačno, uz sunčane intervale

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme uz sučane intervale, a zatim će oblačnost sa zapada prekriti cijelu zemlju, pa će u ostatku dana biti pretežno oblačno i bez padavina.Ujutru će biti djelimično vedro uz umjerenu oblačnost i hladno vrijeme, u dolinama rijeka i po kotlinama sa maglom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


Duvaće slab istočni vjetar.


Minimalna temperatura vazduha biće od nula do šest stepeni, na jugu do 12, a maksimalna od 12 do 16, na jugu do 20, u višim predjelima od osam stepeni Celzijusovih.


Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas je jače naoblačenje sa sjeverozapada uslovilo kišu i pljuskove.


Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica šest, Han Pijesak i Mrakovica sedam, Sokolac devet, Banjaluka, Prijedor i Srebrenica 11, Doboj, Sarajevo, Tuzla, Zenica i Novi Grad 12, Bijeljina 13, Čemerno 15, Kalinovik 16, Foča i Rudo 18, Višegrad 19, Gacko 20, Mostar i Bileća 22, Trebinje 24, Neum 26 stepeni Celzijusovih.

Commenti


bottom of page