Begić razotkriva tajne opozicije


Doskorašnji odbornik PDP-a i najbliži saradnik Draška Stanivukovića i samog vrha stranke, Ivan Begić krenuo je u javni rat protiv saboraca sa kojima se do juče borio rame uz rame i čije naredbe je bez pogovora izvršavao. Nakon gej afere koja i dalje potresa region, a na koju Begić ni danas nema konačan odgovor, a nakon koje se povukao iz javnog života od prije par dana vratio se u javnost.Begić se ni više ni manje vratio sa viješću da će se kandidovati za predsjednika Republike Srpske. On se prije par dana pojavio na Trgu Krajine gdje je došao s ciljem kako bi prikupio potpise za kandidaturu. Ubrzo nakon dolaska, Begića je Komunalna policija otjerala sa Trga iako je gradonačelnik Stanivuković nekoliko puta naglašavao kako je Trg slobodan i da na njemu svi imaju pravo glasa.


Begić se ponovo vratio i na društvene mreže gdje je krenuo sa žestokim sukobima i iznošenjem prljavog veša nekadašnjih stranačkih saboraca. Ime čije se ne prestaje spominjati u Begićevim objavama je ime SDS-ovog Milan Radovića, koga je nazivao fukarom, kriminalcem i bolesnikom.


“Izvolite gospodo, pucajte po meni, a svaki metak ću izvaditi i opaliti u vas. Biće ovo veoma toplo ljeto”, naveo je Begić u jednoj od svojih objava na Fejsbuk stranici kako bi najavio da je politički, ali i lični obračun tek počeo.


Da Begić i dalje ne odstupa mnogo od nekada iznimno bliskog saborca i saradnika, gradonačelnika Stanivukovića govori činjenica da se Begić kandidovao za istu funkciju kao i Jelena Trivić na čijem predstavljanju se Stanivuković nije pojavio. Na sjednici Glavnog odbora PDP-a na kojoj je zvanično potvrđena kandidatura Jelene Trivić za predsjednicu Republike Srpske, Stanivuković se družio sa DNS-ovim Milošem Stanišićem.


Koga će Begić nakon Trivićeve i Radovića sljedećeg prozvati ostaje da vidimo s obzirom da postoje šanse da se zbog osvete obruši i na Stanivukovića koji ga je otjerao s Trga Krajine gdje je nekada po njegovoj naredbi izvršavao i najsramotnije radnje poput skrnavljenja Krivog sata.