Begić raskrinkao PDP: Kalaba radi po instrukcijama PDP-a i Borenovića

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Ivan Begić ekskluzivo za „Centralni portal“ otkrio je kako član Centralne izborne komisije (CIK) BiH Jovan Kalaba odlazi u prostorije PDP-a kako bi dobio instrukcije od Branislava Borenovića.Navodi da on živi u blizini prostorija PDP-a i vidi šta oni rade i na koji način.


„Jovan Kalaba je član PDP-a, to potvrđujem lično ja i više puta sam to isticao. Ja živim u Novoj Varoši u Banjaluci, 25 metara od mene je stan Mladena Ivanića u kojem se nalazi PDP centrala, a 32 metra dalje je Jovan Kalaba. Ja vidim kada Kalaba ide u PDP, dolazi u PDP redovno, dok je bio i jeste član Centralne izborne komisije (CIK) BiH, čak i dok sam ja bio član PDP-a, tako da ne znam čemu histerija Borenovića i Crnadka i ostalih da on ne dolazi kod njih na konsultacije“, kategoričan je Begić.


Navodi da ne vidi poentu drame Vanje Bjelice Prutine, jer je po njegovom mišljenju to pretjerano i lažno.


„Jovan Kalaba ide u PDP po instrukcije. Vanja Prutina Bjelica plače, pa i treba da plače, plakala je i moja majka, plakale su mnoge majke zbog njihovog nezakonja. Što plače? Što ja ne plačem“, kaže Begić.


Begić kaže da Kalaba radi striktno po nalogu predsjednika PDP-a Branislava Borenovića.


Izvor: CENTRALNI PORTAL