Begić prodao snimak za 30 hiljada evra: Kome i po čijem nalogu?

Ne smiruje se prašina zbog audio snimka koji je pušten u javnost, a na kojem se prepiru Ivan Begić, Draško Stanivuković i Jelena Trivić. Kako saznajemo od izvora bliskog PDP-u snimak je prodao Ivan Begić za 30.000 evra po naređenju jednog čovjeka i s jednim ciljem.Već mjesecima u javnosti se spekuliše o situaciju unutar PDP-a, tačnije između Stanivukovića i Trivićeve.


Loši odnosi počeli su onog trenutka kada je PDP predstavio Jelenu Trivić kao kandidata za predsjednika Republike Srpske, funkciju na koju je ciljao sadašnji gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.


Da se Stanivuković ne planira lako odreći kandidature na neku od pozicija nagovijestio je gostujući u emisiji „Potez“ K3 televizije: „Da li ću se naći na listi sad u oktobru ili za dvije godine ostaje da vidimo“, zaključio je nedavno Stanivuković i time podgrijao priču o narušenim odnosima na relaciji Stanivuković- Trivić.


Kako naš izvor blizak dvojcu Stanivuković- Begić saznaje snimak je po naređenju Draška Stanivukovića prodao Ivan Begić za 30.000 evra. Snimak je pušten s ciljem kako bi u javnost izašla lažna slika jedinstva Trivićeve i Stanivukovića, kao i jedinstva unutar PDP-a jer informacije koje su se u posljednje vrijeme pojavile u javnosti govore o razdoru unutar ove stranke, ali i cijele opozicije.