Begić: Pretučen sam prije mjesec dana, možda iza toga stoji Jelena Trivić

Ivan Begić kazao je za ATV da je Jelena Trivić konfliktna osoba, te da je prije nešto više do mjesec dana pretučen u naselju u kojem živi, te smatra da možda iza toga stoji neko iz Trivićkinog okruženja, o čemu ga je upozoravala na snimku koji datira iz 2020. godine."Prije mjesec i po dana sam pretučen u Novoj Varoši, na parkingu ispred firme u kojoj radim. Sumnjam da je to realizacija sujeta iz PDP-a. Da li je to realizacija muža Jelene Trivić od 190 cm i 100 kilograma i njenog brata isto takvog, koji je nasrtao već na neke ljude, pravosudne institucije bi trebale da ispitaju", navodi on.


Begić je komentarisao snimak koji se prije nekoliko dana pojavio u javnosti, a koji datira još iz 2020.


"Pitanje kako je snimak izašao u javnost, PDP i Jelena Trivić treba da postave svom mentoru, saradniku i blogeru. On je prvo snimak plasirao putem sarajevskih medija, kraću verziju, a potom uzeo pare od PDP-a da navodno opere Jelenu Trivić i popljuje mene. Moram reći da je on od mene tražio pare kako me ne bi javno i politički diskreditovao, kada govorimo o aferi snimak iz decembra prošle godine. Jelena Trivić je poprilično konfliktna osoba. Nije to prvi put da je ona vrijeđala predsjednika PDP-a, predsjednika GO PDP-a i ostale. Tako je na sjednici Predsjedništva bacala, lupala, galamila, pa zatim sjela u automobil i divljala. Ja sam na sjednici rekao da nisam dužan takvu budalu slušati, te sam ustao i otišao. Poslije toga je dolazilo do niza konflikta", rekao je Begić.


On kaže da se u PDP-u fokus stavlja na funkcije, te da zbog toga dolazi do raskola i raspuštanja Gradskih odobra širom Srpske.


"PDP se fokusirao na podjelu fotelja i funkcija koju još nemaju. Ubiše se oko kandidature za predsjednika i odbornika. Zahtjev Jelene Trivić je bio da ja ne budem odbornik u Skupštini grada, niti kandidat za to mjesto. Meni se javio veliki broj članova PDP-a koji su stali na moju stranu. Zbog ovakvog stava prema članovima PDP-a, više nema GO u Prijedoru, Bijeljini, Hercegovini itd", dodaje Begić.


Bacanje televizora u prostorijama stranke, kaže, nije istina.


"Pojavila se informacija da sam bacio televizor koji se nalazi u prostorijama PDP-a, ali to nije tačno. Televizor je pao dvojici momaka, koja su ga nosila u prostorije, te se tako razbio. To je ogroman TV, ne bih ga ja od 62 kilograma mogao dići i baciti", pojašnjava on.


Na bavljenje politikom, stavio je tačku.


„Ja nisam više u politici, ni stranci. Odlučio sam se povući. Moj mir je moja svetinja. Tražimo privatan biznis, s kojim ćemo se baviti", priča Begić.


O siromašnim obećanjima PDP-a na predstojećim opštim izborima, nije trošio mnogo riječi.


"U PDP-u su prije par dana predstavili program o pravljenju saobraćajnica kroz Hercegovinu, ako je to program i ako će to predstavljati Jelenu Trivić kroz kampanju, i mene natjerati da glasam za Jelenu, svaka im čast na tom programu", izjavio je Begić.


Begić je takođe kazao da je na eksplicitnom snimku, koji je u decembru minule godine izašao u javnost, s njim političar.


"Neko je iz politike, političar je", zaključuje Ivan Begić.