top of page

Banjalučanin u Kataru: “Ovo se samo jednom može doživjeti”

“Još nisam svjestan gdje se nalazim, a u posljednja tri dana nisam spavao od euforije. Jedva čekam prvi sudijski zvižduk i ples “Orlova”. Na ovaj način ispunio sam jednu od svojih životnih želja jer se ovo samo jednom može doživjeti.



”Utisci su ovo Banjalučanina ujedno i bivšeg odbojkaša Borca Nikole Bulovića koji je za “Glas Srpske” prenio djelić atmosfere pred meč Srbije i Brazila koji je večeras na rasporedu od 20 časova.


“Jutros sam čarter letom stigao u Dohu. Vruće je, a lokalno stanovništvo kaže da je ovo jedan od najtoplijih dana u posljednjih 20. Ambijent i atmosfera su nevjerovatni sve je u znaku Mundijala, tu je dosta naših navijača, a trenutno dominiraju Ekvadorci”, rekao je Bulović.


Dodaje Bulović da će se sa našim navijačima naći četiri sata prije utakmice u fan zoni kod stadiona.



“Po nekim procjenama očekujemo da će biti minimalno 5.000 naših navijača. Brazilaca je dosta, jer za zemlju fudbala ne navijaju samo ljudi koji žive u toj zemlji”, rekao je Bulović naglasivši da alkohola nema nigdje jer su domaćini rigorozni poštujući pravila svoje zemlje.


Ovaj dan će pamtititi do kraja života, jer se to ne može porediti s bilo čim, a ima i velika očekivanja.


“Od reprezentacije tražimo da se bore kao lavovi. Svi apostrofiraju da nikad nije bila bolja atmosfera. Očekujem da ćemo pobijediti 2:1, a strijelci će biti Tadić i Mitrović”, rekao je Bulović.


Dodaje da navijači imaju i određene povlastice, a to su besplatan prevoz za sve koji imaju “vizu”, ali i kartice gdje svi navijači dva dana imaju besplatan internet.

bottom of page