top of page

Banjalučanin opljačkao roštiljnicu, kladionicu i studio apartman

Banjalučanin R.C. uhapšen je juče zbog sumnje da je opljačkao roštiljnicu, kladionicu i studio apartman, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.


foto: ATV


Naime, policiji je juče prijavljeno da je iz roštiljnice u Banjaluci ukradeno oko 1.500 KM. Daljim radom ustanovljeno je da je R.C. osumnjičen i za krivično djelo "Drska krađa" koje se desilo 10. novembra.


"Takođe, lice R.C. se sumnjiči da je dana 3.12.2022. godine izvršilo krivično djelo ‘Teška krađa’, na način da je ušlo kroz prozor studio apartmana u Banjaluci, a potom u jednoj od soba pronašao i otuđio novčanik sa ličnim dokumentima i novcem u iznosu od 100 KM", stoji u saopštenju.


Kako stoji u saopštenju, tokom kriminalističke obrade kod R.C. pronađeni su i oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.


"O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima", zaključeno je u saopštenju.



bottom of page