top of page

Banjalučani vaskršnju nedjelju začinili tenisom

Nedjeljna kućna atmosfera i praznik u krugu porodice za jedne. Za druge i i dan sporta, takođe sa porodicom i prijateljima. Uz obilježavanja Vaskrsa, mnogi Banjalučani su za sebe i svoje najbliže napravili praznično-sportsku kombinaciju. Dobrim prazničnim raspoloženjem obojili su tmuran dan.



- Najbolji dan za ovakve stvari. Najbolji dan mogući, crveno jaje, ovako divan, divan osmišljen program. Prvi put u Banja Luci, nevjerovatno je zaista.


- Baš super. Što kažu djeluje mi baš, visok standard. Urađeno sve do đona, što kaže naš narod, gražu građani.


A da sve bude cakum-pakum brinu se i oni kojima je ovo prvi radni dan.


- Najviše Srbijanaca sam primjetila, a radno je. Upoznajemo se mi, upoznaju se i gosti. Tu su ti tokeni. Prodaja se vrši pića u tokenima, pa još dok se narod upozna, šta, kako...


- Očekujem puno veću posjetu nego danas što je...i očekujem da će se vrijeme popraviti. Odlično, treba više ovakvih manifestacija i sličnih.


- Poranili smo jutros. Bili smo rano došli, pošto mali radi. Sin nam radi kao sakupljač loptica, pa smo morali doći ranije i eto sad malo zujimo, gledamo šta ima. Super, super.


Više turista iz regije očekuje se već od sutra kada na teren izlaze i neka od najpoznatijih teniskih imena. Ni kiša koja se najavljuje neće pokvariti atmosferu. Svi kažu da je ovo događaj bez premca i da loše vrijeme nikako neće uticati na raspoloženje.

bottom of page