Banjalukom vlada Milada

Da je savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo najglasnija u Banjaluci te da su projekti poput uređenja Gospodske ulice u njenim rukama primjer je dnašnji pres koji je održan u Gospodskoj ulici.Šukalo je vodila glavni dio presa. Iako je rođena u Konjicu ne libi se da upravlja glavnim gradom Srpske, a vjetar u leđa daje joj i gradonačelnik Draško Stanivuković koji joj je povjerio ovako jedan važan projekat.


Ideju koju je prvobitno osmislio bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas s ponosom preuzima Milada Šukalo i Draško Stanivuković. Na pitanje novinara o samom projektu nije odgovorao gradonačelnik, već njegova savjetnica za društvene djelatnosti. Iako nije izglasana od strane skupštinske većine za zamjenicu gradonačelnika, Stanivuković je ipak stavlja iznad sebe.


Podsjećamo, Šukalo je rano ušla u političke vode. Već u 21. godini, tada pod djevojačkim prezimenom Buturović, bila je kandidat Stranke za BiH koju je u tom periodu predvodio Haris Silajdžić.


Da je Banjalučani nisu prihvatili pokazali su nedavno održani izbori za mjesne zajednice u Banjaluci. Miladu ni njene komšije nisu podržale, jer nije dobila dovoljan broj glasova u svojoj MZ Nova Varoš. Tada je osvojila samo 321 glas, premalo za osvajanje mjesta u Savjetu Mjesne zajednice.


Građani se ne pitaju ni za šta, glavnu riječ vodi jedna osoba koja odlučuje sve i imenuje one ljudi koji nisu kompetentni za vođenje grada. Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković još jednom je pokazao da pored njega Banjalukom vlada Milada.