top of page

Banjaluka dočekuje preko 500 klubova: Sjajan program pripremljen za „Moto fest“


Sve ljubitelje dvotočkaša i sjajne muzike ove godine od 25. do 27. maja na tvrđavi Kastel, rezervisani su za još jednu odličnu zabavu,ali i one koji žele da uživaju u odličnoj atmosferi i bogatom programu.“Pod ovogodišnjom parolom „old school’s back in town“, Moto klub Stršljen, koji je organizator ovog događaja, u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta”, navedeno je u saopštenju.


Organizatori su već ranije najavili i sjajan muzički program tokom tri festivalska dana, u okviru kojeg će nastupiti: Koza Mostra, Goran Bare i Majke, Kerber, Goblini, Deca Loših Muzičara, YU Grupa, Ortodox Celts, Iskaz, Let3. I to nije sve, jer osim večernjeg očekuje nas i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: Najda – Balkan Trip, Rok Apoteka, Đango i Space Cowboys,Strings. Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a svi oni koji to nisu ulaznice za koncertni program mogu da kupe putem prodajnog sistema njnjnj.gigstidž.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH – navode organizatori.


Dodaju kako će tokom trodnevne moto zabave na Kastelu će biti održan i Moto sajam, na kojem će svoju ponudu predstaviti najveći moto brendovi i proizvođači moto opreme.


Svoj dolazak na šesti po redu Moto Fest Banjaluka, potvrdilo je preko 500 moto klubova iz regije i Evrope i očekuje se da će nekoliko hiljada bajkera prodefilovati banjalučkim ulicama u ovogodišnjem moto defileu, koji je najavljen za subotu 27. maj.

Comments


bottom of page