top of page

Banjalučki policajci spasili ženu koja je autom sletjela u Vrbanju

Policajci Policijske uprave Banjaluka jutros su spasili ženu iz vozila koje je sletio u rijeku Vrbanju kod Čelinca.Naime, vraćajući se iz noćne smjene policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka Radislav Glamočak i Radiša Stokanić su u u koritu rijeke Vrbanje, kod Čelinca u vodi uočili automobil koji je sletio sa puta. Po zaustavljanju vozila, prišli su bliže vodi i čuli dozivanje u pomoć.


„Po zaustavljanju vozila, prišli su bliže vodi i čuli dozivanje u pomoć. Odmah su o navedenom obavijestili dežurnu službu Policijske stanice Čelinac, a policijski službenici Dalibor Kostrešević i Nikola Knežević su odmah pozvali Vatrogasnu jedinicu Čelinac i Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Čelinac“, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.


Zajedničkim snagama policijskih službenika,vatrogasaca i medicinskih radnika iz vozila je izvučena žena koja je cijelu noć provela u vodi, zaglavljena u vozilu.


Nesretna žena je zbrinuta u UKC Republike Srpske radi pružanja ljekarske pomoći i ista je stabilno. Ona je srećom, po riječima ljekara pothlađena, a posljedice bi sigurno bile daleko tragičnije da je još koji sat provela u Vrbanji.


„Prvi dan godine koju večeras ispraćamo započeli smo spašavanjem stanara iz požarom zahvaćene zgrade u Bratuncu i u tom duhu završavamo i njen posljednji dan. Zahvaljujući profesionalnosti i posvećenosti policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka Radislava Glamočaka, Radiše Stokanića, Dalibora Kostreševića i pripravnika Nikole Kneževića jutros je spašen jedan ljudski život“, naveli su iz MUP-a Srspke.

bottom of page