top of page

Banjalučki Djeda Mrazovi opet u akciji: Evo kako su bajkeri obradovali mališane

Članovi Moto-kluba “Voodoo FreeRiders” Banjaluka i ove godine dan pred slavu Svetog Nikole obradovali su mališane u Dječjem domu “Rada Vranješević”, Centru “Zaštiti me”, Udruženju “Djeca svjetlosti, a posjetili su i djecu koja se liječe na odjelu Hemoonkologija u Kliničkom centru Banjaluka. Banjalučki Djeda Mrazovi na motorima nisu zaboravili ni Udruženje ,,Nova generacija”, kao ni djecu ratnih vojnih invalida u Laktašima, ali i vrtić za djecu sa poteškoćama ,,Marija Mažar”.


foto: BL portal


Radi se o akciji koju ovaj moto-klub provodi već treću godinu, a koja polako postaje dio njihove tradicije.


“Mališane smo obradovali na nama specifičan način, obučeni kao Djeda Mrazovi na motorima, što već postaje poznato svima u našem okruženju. Sa radošću se nazivamo Djeda Mrazovi na motorima”, izjavio je Boris Radulović, predsjednik Moto-kluba “Vodoo FreeRiders”.Prolaznici, a posebno djeca, nisu mogli da sakriju oduševljenje kada su ih ugledali, a kako su prošle godine imali mališane koji su ovim Djeda Mrazovima prilazili sa svih strana, oni su i ove godine pripremili paketiće za njihove male pratioce.


“Puno truda i vremena je utrošeno da se svi paketići prikupe, sortiraju i na kraju spakuju, ali je sav taj umor u toku akcije nesto jer ga je 600 malih osmjeha na brzinu oporavilo” istakao je Radulović.


Radulović dodaje da su prošle godine prikupili 450 paketića, a da su ove godine nadmašili svoj cilj i prikupili čak 700.“Ovo nije jedina akcija humanitarnog karaktera koju naša ekipa sprovodi u djelo, jer sav preostali novac koji sakupimo donacijma prosljeđujemo onoj dječici kojoj je to najpotrebnije”, kazao je Radulović.


Radulović napominje da, kao i svake godine, na ovaj način žele svima poslati poruku kako zajedno možemo pomoći onima kojima je pomoć potrebna i kojima malo našeg vremena i pažnje znači mnogo.

Yorumlar


bottom of page