top of page

Banjalučanka “u trci” za naljepšu djevojku u Srpskoj: Došao je trenutak koji sam toliko čekala FOTO

U Bijeljini se večeras održava izbor za Miss Republike Srpske. Za titulu najljepše boriće se čak 30 ljepotica. Među njima je i Banjalučanka Zorana Stanković.Za BL portal ona ističe “neka najbolja pobijedi”, ali se kao i svaka od djevojaka nada pobjedi.


Vrijedno radi na sebi, a njen cilj je samo jedan. I upravo je stigla do njega.

“Bilo kojoj curi koja se okiti lentom “najljepša” bih od srca čestitala. Bez imalo foliranja”, iskrena je Zorana.


Dodaje da su sve djevojke super. Druže se, upoznaju. Tu su jedna za drugu… Za šta god da treba.


“Zaista nam je prelijepo. Ovo iskustvo je neprocjenjivo”, priča nam Zorana koja ne može da opiše sreću koju osjeća jer je nakon četiri godine truda, rada na sebi, borbe, odricanja stigla do svog cilja. Dok su je, kaže, mnogo ismijavali i vrijeđali, govoreći joj da se “ne blamira i da odustane” ona je postajala sve jača i jača. Nikome nikada nije dozvolila da je spotakne na njenom putu koji je sama sebi jasno zadala i zacrtala.


“Želeći da me natjeraju da odustanem, davali su mi samo vjetar u leđa”, priča Zorana. Ona ipak želi da se zahvali svim tim ljudima.


“Hvala im jer nisam odustala. Uspjela sam”, ponosna je ljepotica iz Banjaluke. Zahvaljuje se i onima koji su od samog početka bili uz nju. Koji su joj bili snaga i podrška kad god joj je to bilo potrebno. Zorana je ušla u finale izbora za Miss Republike Srpske, a da li će ponijeti jednu od lenti to zavisi od vas.


“Ukoliko sam ja vaš favorit glasati možete putem broja telefona 096 840 830. Linije su otvorene večeras do 20 časova, a broj poziva je neograničen”, pojasnila je Zorana.Petnaest najljepših djevojaka sa ovog takmičenja ide dalje. Boriće se za titulu Miss BiH.

bottom of page