Banjalučanka nezadovoljna radom ,,Vodovoda": Naselja pod redukcijom, a ulice svako malo poplavljene

Banjalučanka iz naselja Pobrđe požalila se na rad ,,Vodovoda" u ovom gradu, naglašavajući da se ovo naselje susreće sa brojnim problemima kada je vodosnabdijevanje u pitanju.


Kako kaže, često se dešavaju kvarovi na vodovodnoj mreži, a ekipe iz Vodovoda dođu, poprave kvar, ali nakon par dana kao da ništa nisu radili.


Stoga se ona pita da li su ekipe Vodovoda uopšte stručne za posao koji obavljaju.

Njeno pismo prenosimo u cjelosti:


"Naselje Pobrđe već neko vrijeme se suočava sa čestim pucanjem vodovodnih cijevi na više mjesta.


Trenutno stanje ulici Anđe Knežević i Baje Pivljanina voda teče sve do Tranzita, dođu iz vodovoda ali opet nakon par dana ista situcija.


Tako isto pored semafora na Tranzitu kod AŠ Volan danima.


Posebno bih napomenula ulicu Jasimira Malčića gdje stalno dolazi do pucanja cijevi, dođe ekipa ali opet nakon nekog vremena kao da ništa nisu riješili.


Da li ekipa nije stručna ili šta već, ali ono što vidim je da vode ima i previše kada puštaju da plavi ulice, a pojedina naselja nemaju vode ili su pod redukcijom i to još kad čujem nadležne iz Vodovoda da građani smanje potrošnju ili da prijave krađu vode.


Takođe u istoj ulici dio je na kanalizacionoj mreži, ali ostatak iznad igrališta nije, zbog čega prilikom velikih kiša se prelijevaju šahtovi i dolazi do izlivanja što prouzrokuje velike probleme zbog smrada.


Radi se o ulici koja je na 5 kilometara od centra grada. Niko od nadležnih ne preduzima rješavanje, ni Vodovod, ni Grad Banjaluka", naglasila je ova nezadovoljna Banjalučanka.