top of page

Banjalučanka “glavna uloga” u spotu: Lijepa Zorana ponosno korača ka “estradnom nebu” (VIDEO)

Nakon što je učestvovala u “trci”, za najljepšu djevojku u Srpskoj, te se borila za “titulu” fotomodela RS i BiH, Banjalučanka Zorana Stanković otišla je i korak dalje. Odlučila je da svoj talenat i ljepotu “vine visoko do zvijezda” i da nađe svoje mjesto na “estradnom nebu”.Na dobrom je putu, čini se, a u prilog tome govori i nedavno objavljeni spot u kojem je upravo Zorana “glavna uloga”. Presrećna i prezadovoljna, za BL portal je ispričala kako je došlo do ovog, za nju do sada najvećeg projekta, ali i kakvi se planovi za budućnost motaju po njenoj lijepoj glavi.


“Pjesma se zove Mona Lisa. To je duet koji pjevaju Skandafaka, Boz i Lima Len, a do saradnje je došlo sasvim slučajno.


Asmir ( Skandafaka) me prati na Instagramu. Prepoznao je to nešto u meni, kontaktirao me, rekao mi scenario, poslao pjesmu. Na prvo slušanje pjesme odmah sam se zaljubila. Ima to nešto, posebna je. Pravi ljetni hit”, ispričala nam je ona.Snimanje spota, dodaje je prošlo sjajno. Ekipa je, priznaje Zorana bila baš profesionalna.


“Vladala je dobra energija. Moj dio spota je rađen u hotelu Integra u Banjaluci, a oni su svoj dio radili u Beogradu. Na kraju je ispalo sjajno. Baš smo se nekako uklopili”, govori ushićeno naša sagovornica.


Sumirajući utiske priznaje da je prezadovoljna urađenim, ali i dosadašnjim reakcijama ljudi.


“Dobila sam zaista mnogo poruka podrške i komplimenata. Zaista mi je velika čast da sam upravo ja glavna uloga u jednom ovakvom projektu”, ističe Banjalučanka kojoj je ovo do sada drugi spot.Ipak, ne planira ni tu da se zaustavi. Njena energija ne da joj mira, te Zorana vec “mota po glavi” kako dalje, upravo “u ovom tonu”.


“Prvi sam snimila prije par mjeseci, ali još uvijek nije izašao. Planiram baš da ovo radim, jer se pronalazim u ovome. Dobro mi ide za sad”, iskrena je Zorana.


Ne krije ni da bi voljela da se nađe “rame uz rame” sa Radom Manojlović, te da i sa ovom pjevačicom uradi spot.


“Što se tiče moje Rade, voljela bih baš. Ja mislim da bi to tek bilo top. Imamo tu neku sličnu energiju. Nikad se ne zna šta vrijeme nosi”, govori Zorana.

bottom of page