top of page

Banjalučanin uhapšen zbog slikanja djevojaka u ženskom toaletu tržnog centra

Muškarac čiji su inicijali M.S. uhapšen je zbog sumnje da je u ženskom toaletu u tržnom centru u Banjaluci snimao ili fotografisao djevojke, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.Radnik obezbjeđenja tržnog centra prijavio je juče u 19.00 časova da je muškarac ušao u prostorije ženskog toaleta, te da sumnja da snima ili fotografiše djevojke koje se nalaze u toaletu.

 

Policija je na licu mjesta potvrdila navode prijave, a prilikom izvođenja iz toaleta lice M.S. je fizički napalo radnika obezbjeđenja i udarilo ga nogom, navedeno je u saopštenju.

 

Uhapšeni je osumnjičen za neovlašteno fotografisanje i tjelesnu povredu, slijedi kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva.

 

Banjalučka policija uhapsila je i lice čiji su inicijali M.Č. koje je upravljalo putničkim vozilom "mercedes" i odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droga, a o svemu je obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci.

 

Lice Ј.M. iz Laktaša uhapšeno je jer je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi sa materijalnom štetom, a ispitivanjem mu je utvrđeno 2,18 promila alkohola u krvi.

 

bottom of page