top of page

Banjalučanin godinama prodavao drogu: Krio je u kinder jajetu i teglama za kafu

Banjalučanin Boris Pavlović (29), koji je uhapšen u policijskoj akciji “Modus”, osumnjičen je da je godinama na području Banjaluke prodavao narkotike.


Izvor portala “Srpskainfo” pojašnjava da je Pavlović bio dobro razradio posao i da je bio veoma oprezan prilikom prodaje narkotika korisnicima.


foto: BL portal


Pavlović je uhapšen u ponedjeljak ujutru, a prilikom pretresa njegovog stana policija je pronašla veću količinu marihuane i kokaina.


“Tom prilikom pronađeno je i oduzeto oko 2,98 kilograma marihuane, oko 128 grama kokaina, oko 313 grama nepoznate praškaste materije. Pronađen je i novac u različitim apoenima u ukupnom iznosu od 2.020 KM i 1.410 evra”, pojasnila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.


Ona je dodala da je policija oduzela i dvije mrvilice za opojnu drogu, tri digitalne vage, više mobilnih telefona, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.


Zanimljivo je da Pavlović do sada nikada nije hapšen zbog droge ili nekih ozbiljnih krivičnih djela.


“Riječ je osobi koja do sada nije prolazila kroz policijske evidencije, pa je zbog toga policiji na početku istrage bilo puno teže otkriti ko stoji iza prodaje narkotika u Banjaluci”, pojasnio je izvor “Srpskainfo”.


On ističe da se sumnja da je Pavlović duže vremena prodavao narkotike na području Banjaluke.


“Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je on preko društvenih mreža, ali i preko raznih aplikacija dogovarao prodaju narkotika korisnicima u Banjaluci. Kada dogovori prodaju, on je lično odlazio na lice mjesta i zavisnicama prodavao narkotike”, istakao je sagovornik.


Kokain u kinder jajetu


Prema njegovim riječima, uglavnom je prodavao marihuanu, ali često i kokain.

Comments


bottom of page