Banjalučani se smrzavaju: Stanivuković ne pušta grijanje!


Političke mjere PDP-a trajale su sve do izbora, nakon što je pomenuta partija pretrpila ozbiljan poraz zbog koga posljednjih dana bruji javnost, već 3. oktobra su završile i uslijedile su sankcije. Tih par dana pred izbore Banjalučani su u svojim domovima imali grijanje, koje u tom periodu i nije bilo neophodno, međutim danas kada se smrzavaju, rukovodstvo Grada je odlučilo da im zavrne ventile.Podsjećamo, iako grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, na zahtjev Grada grijanje je počelo ranije. Gradski menadžer, Bojan Kresojević izašao je pred medije i potvrdio ovu odluku koja je trajala svega par dana. 28. septembra počela, 3. završila grejna sezona iako je temperatura u Banjoj Luci danima ispod 12 stepeni.


Prvi nakon izbora na udaru su bili mještani Donjih Kola kod kojih je Draško Stanivuković pompezno otvorio radove na vodovnodnj mreži, a preko 150 domaćinstava u ovom naselju ponovo danima nema vode. Mještani tvrde kako je sve to kazna jer svoje povjerenje na izborima nisu dali PDP-u na čelu sa Draškom Stanivukovićem.


I dok Stanivuković kažnjava građane uskraćivanjem osnovnih ljudskih potreba protesti koji se ovih dana organizuju po gradu bi mogli biti organizovani zbog bijesa ogorčenih građana sa čijim strpljenjem se prvi čovjek Grada uveliko igra.