top of page

Banjalučani prepušteni riziku: Odlomljen šaht i asfalt u Vidovdanskoj ulici prijetnja za vozače

Vidovdanska ulica koja predstavlja važnu poveznicu u gradu, a koja je udaljena stotinjak metara od Gradske uprave predstavlja pravu opasnost za vozače, ali i pješake. Naime, na jednom dijelu ceste došlo je do odlamanja šahta i oštećenja asfalta i ovakva slika već mjesecima stoji. Zanemarivanje infrastrukture od strane nadležnih vlasti nije samo sramotno, već i neprihvatljivo jer dovodi u opasnost živote građana.Građani su opravdano bijesni zbog ovakvog zanemarivanja i nepažnje lokalnih vlasti. Mjesecima su upozoravali na problematično stanje šahta i asfalta, ali izgleda da gradonačelnik i njegovi saradnici ignorišu njihove apele.


Ova situacija ne samo da stvara neprijatnosti i oštećenja vozilima, već i stvara ozbiljan rizik od saobraćajnih nezgoda. Velika udarna rupa može izazvati gubitak kontrole nad vozilom i nesreće. Pješaci i biciklisti su takođe izloženi opasnosti od pada i povreda.


Nedostatak akcije i nepažnja lokalnih vlasti prema odlomljenom šahtu i oštećenom asfaltu u centru grada su sramotni. Građani su izloženi nepotrebnom riziku, a njihova sigurnost nije prioritet.

bottom of page