top of page

Banjalučani o TV duelu: Vjerujem samo Dodiku, Trivićeva ne može predstavljati Srpsku (VIDEO)

Ja samo vjerujem Miloradu Dodiku, Jelena Trivić ne može predstavljati Republiku Srpsku, ona je balavica. Izbjegavanje TV duela nije bilo potrebno, poručili su ovo Banjalučani nakon što se kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić nije odazvala pozivu RTRS-a na sučeljavanje predsjedničkih kandidata na predstojećim izborima.

Banjalučani su u anketi ATV-a, još dodali da oni koji neće da se pojave na TV duelu očigledno se plaše nečega.

,,Ja samo vjerujem Dodiku, a ona balavica ne može predstavljati Republiku Srpsku. Vrijeme je da se političari ujedine i vode normalnu politiku, a ne jedni protiv drugih jer je to previše za narod. Republika Srpska treba da bude ujedinjena i da svi rade za nju. Da su oni čisti, oni bi izašli, ali pošto oni nisu čisti neće da izađu. Oni imaju nešto u džepu pa se plaše da ne bi zazvečalo. Nije se pojavila ne TV duelu, a hoće da bude predsjednik Republike Srpske, to nije dobro, trebala je doći. Mi nismo složni u ničemu, moramo biti složeniji i razumjeti jedni druge”, rekli su Banjalučani.


Podsjećamo, ranije je RTRS uputila zvaničan dopis SNSD-u, PDP-u i DNS-u za gostovanje njihovih kandidata za predsjednika Republike Srpske uživo u emisiji , ali PDP-ov kandidat, Jelena Trivić nije odgovorila, ali je odmah nakon poziva BN TV potvrdila dolazak njoj bliskoj TV kući.


bottom of page