"Banjalučani, nevjerovatni ste" - Milica Pavlović se oglasila na Instagramu

Kao što je i obećala, Milica Pavlović došla je kao pratilja maturantu Srđanu Adamoviću, učeniku Elektrotehničke škole u Banjaluci.Njih dvoje su se pojavili u bijeloj limuzini, a osim dolaska sa ovom pjevačicom na maturu, za ovog maturanta sigurno je bio šokantan i veliki broj fotoreportera i medijskih kuća na ovom događaju.


Pored toga, veliki broj ljudi okupio se upravo oko njih, a čitava situacija ličila je više na dolazak mladenac, nego na matursko veče.


Pjevačica nije krila zadovoljstvo te se već danas oglasila na Instagramu.


– Hvala vam na svemu. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko snage i ljubavi ste mi dali, posebno u ovom momentu mog zivota – napisala je Milica.


Ona je dodala da joj je bila čast da osjeti energiju maturanata i da se druži sa njima.


– Bila mi je čast da poželim divnim maturantima da ostvare sve svoje snove. Zahvalna sam Bogu sto sam dobila ovakvu privilegiju koja mi daje snagu da nastavim dalje da se borim. Volim vas! Vaša M – zaključila je Milica u svojoj objavi.


Podsjećamo, Milica Pavlović je poslije koncerta u Banjaluci gdje su je oduševili srednjoškolci odlučila da jednom od njih bude pratilja na maturskoj zabavi.


Slučajnim odabirom, tu sreću je imao Srđan Adamović, učenik Elektrotehničke škole. On se zahvalio Pavlovićevoj i poručio joj da je voli i da mu je drago da će je upoznati.


Ona je nakon toga izjavila da će se potruditi da bude na visini zadatka i da ima malu tremu.