top of page

Banjalučani ne praštaju- Stanivukoviću, znamo ko su ti omiljeni gosti

U Banjaluci je organizovan patriotski koncert pod nazivom "Živjeće Srpska svoja na svom", a patriotskih poruka okupljenog naroda nije manjkalo. Ona najupečatljivija upućena je gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću i odnosila se na njemačkog turistu Kristijana Šmita i gradonačelnicu Sarajeva Benjaminu Karić. Okupljeni građani poručili Stanivukoviću da znaju ko su mu ,,omiljeni gosti".




Na transparentu koji su nosili okupljeni građani fotografija na kojoj su Kristijan Šmit, Benjamina Karić i Draško Stanivuković. Poruka naroda je glasila: ,,Draškovi najdraži gosti" pokazujući fotogafiju iz Gradske uprave na kojoj se vidi srdačna dobrodošlica gradonačelnika Stanivukovića. Kako kažu nisu zaboravili ovu posjetu i ne praštaju je.


,,Oni su ga priznali i ugostili", stajalo je na transparentu pored slike Draška Stanivukovića i Kristijana Šmita.




Podsjećamo, patriotski koncert organizovan je od strane Veterana Republike Srpske zbog konstantnih udara na Republiku Srpsku od ustavnog Suda BiH kao i njemačkog turiste Kristijana Šmita. Iako organizovan od strane Veterana Republike Srpske koncert je i ovaj put prošao bez gradonačelnika Stanivukovića, kao i predstavnika Grada.


Ovakvo ponašanje gradonačelnika i ljudi okupljenih oko njega ne čudi s obzirom da je unazad nekoliko dana prva gradonačelnikova saradnica Milada Šukalo pokušala zabraniti održavanje patriotskog koncerta na Trgu Krajine.



bottom of page